Universitatea din Ploieşti organizează gratuit cursuri de pregătire pentru absolvenţii care anul acesta susţin examenul de bacalaureat. Modulele vor avea loc la sediul universităţii şi se vor desfăşura la disciplinele Limba şi literatura română, Matematică, Chimie, Economie, Logică, Informatică, fiind susţinute de către profesorii din cadrul universităţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti organizează pentru elevii de clasa a XII a module de pregătire pentru examenul de bacalaureat 2024, la următoarele discipline: Limba şi literatura română, Matematică, Chimie (organică şi anorganică), Economie, Logică, Informatică. Orele sunt susţinute de cadre didactice universitare şi se vor desfăşura în campusul universitar, în sala FA1. Participarea la aceste activităţi este gratuită şi deschisă tuturor elevilor”; anunţă, printr-un comunicat dat publicităţii vineri, Universitatea din Ploieşti
Pentru anul universitar 2023-2024, activităţile de pregătire a elevilor pentru examenul de bacalaureat vor începe la 1 martie şi se vor desfăşura până pe data de 7 iunie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.