Cursele cu bacurile care asigură legătura între municipiul Galaţi şi localitatea tulceană I.C. Brătianu au fost suspendate, miercuri, din cauza viscolului, o singură navă reuşind dimineaţă să ajungă cu dificultate de pe malul tulcean la Galaţi din cauza sloiurilor de gheaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bacurile care asigură de regulă, din jumătate de oră în jumătate de oră, transportul maşinilor şi pasagerilor, între municipiul Galaţi şi localitatea I.C. Brătianu, au fost suspendate miercuri din cauza viscolului, potrivit dispecerului societăţii Navrom Bac Galaţi.

De altfel, un singur bac a reuşit să treacă dimineaţă de la I.C. Brătianu la Galaţi, însă cursa s-a desfăşurat cu dificultate din cauza sloiurilor de gheaţă.     

În această zonă, în cursul după-amiezii, pentru spargerea sloiurilor de gheaţă va ajunge o navă aparţinând Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos Galaţi.

"Nava Galaţi 3 vine spre Galaţi, iar la mila 73,5 va interveni pentru repunerea pe şenal a unei nave care a atins uscatul, apoi va ajunge la Galaţi. Acţionăm în continuare cu nave pentru spargerea sloiurilor.  O navă vine de la Sulina către Tulcea; Gheorghieni 2 a fost la Crişan şi vine tot către Tulcea. Perseus acţionează la Tulcea şi apoi la mila 46", a spus directorul AFDJ Galaţi, Dorian Dumitru.    

Potrivit acestuia, navigaţia pe Dunărea fluvială, între Brăila şi Baziaş, rămâne închisă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.