Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, fata dispărută din judeţul Olt, spune că testele ADN arată că ea s-a aflat în maşina lui Gheorghe Dincă din Caracal, bărbatul arestat preventiv pentru viol şi trafic de minori, fiind găsite fire de păr ale adolescentei în autovehiculul respectiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, a anunţat duminică, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că au fost găsite probe ADN care corespund Alexandrei în maşina lui Gheorghe Dincă.   
 
“S-au găsit probe de ADN care corespund Alexandrei în maşina acestui nenorocit, pe fire de păr şi pe scotch-ul cu care i-a fost lipită gura. Probele ADN cu privire la oase şi la ce s-a întâmplat în casa aceea nu ştiu când vor veni, probabil că diseară, nu ştiu să dureze şapte zile, cred că diseară, aşa am înţeles eu, dar faptul că se confimă că a fost în maşina acestui monstru şi că aceste probe ADN confirmă asta este pentru mine un lucru care mă doare foarte mult”, a declarat Cumpănaşu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.