O croitorie din municipiul Ploieşti a fost amendată cu 40.000 de lei de comisarii de mediu după ce, în urma unui control, aceştia au constatat că deşeurile provenite în urma activităţii erau depozitate, amestecate, în curtea societăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un control făcut de Garda de Mediu Prahova la o societate comercială din municipiul Ploieşti care are ca obiect de activitate fabricarea articolelor de îmbrăcăminte s-a finalizat cu amendă de 40.000 de lei, după  ce, în curtea societăţii, comisarii de mediu au găsit stocuri mari de deşeuri textile gestionate necorespunzător, dar şi alte stocuri de deşeuri rezultate din activitate. 
 
Imagini postate de Garda de Mediu pe reţelele de socializare arată cantităţi mari de deşeuri din plastic, hârtie, carton, material textil aruncate pe jos, amestecate.
 
”Readucem în atenţia operatorilor economici faptul că unităţile şi întreprinderile care deţin şi valorifică deşeuri au obligaţia de a deţine spaţii special amenajate pentru stocarea deşeurilor în condiţii care să garanteze reducerea riscului pentru sănătatea umană şi deteriorării calităţii mediului, să evite formarea de stocuri de deşeuri care urmează să fie valorificate, precum şi de produse rezultate în urma valorificării şi să adopte cele mai bune tehnici disponibile în domeniul valorificării deşeurilor”, au transmis comisarii de mediu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.