Poliţiştii locali din Craiova au sancţionat contravenţional mai multe persoane care au aruncat deşeuri pe domeniul public. Cei care au aruncat au fost depistaţi după facturi pe care poliţiştii le-au găsit în pungile de gunoi, iar contravenienţii au recunoscut faptele şi au semnat procesele verbale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Aruncarea gunoiului la întâmplare, pe domeniul public duce la suportarea consecinţelor. Mai multe persoane de pe raza municipiului Craiova, ce au aruncat gunoi pe domeniul public, în alte locuri decât cele special amenajate, au fost identificate şi sancţionate de către poliţiştii locali”, transmite, marţi, Poliţia Locală Craiova pe Facebook. 
 
Cei care au aruncat deşeurile au fost identificaţi după chitanţe sau facturi pe care poliţiştii le-au găsit  în gunoiul menajer.
 
”Persoanele respective şi-au recunoscut faptele şi au semnat procesele-verbale de contravenţie”, mai scrie Poliţia Locală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.