Copilotul bulgar rănit, vineri după-amiază, în accidentul produs la Raliul Braşovului va fi operat la spitalul din Târgu Mureş, în condiţiile în care are fracturi la ambele membre inferioare, iar la unul dintre picioare are o fractură deschisă. Pilotul, care ieşit singur din automobil, nu are leziuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Yanaki Yanakiev a ajuns la Spitalul Judeţean Târgu Mureş, a fost stabilizat, fiind diagnosticat cu fractură la ambele picioare, dintre care una deschisă. Va intra în sala de operaţii în momentele imediat următoare”, a anunţat pe Facebook Federaţia Română de Automobilism Sportiv. 
 
Conform sursei citate, în urma accidentului în care a fost implicat echipajul din Bulgaria, proba specială cu numărul 2 de la Raliul Braşovului a fost oprită.
 
Accidentul a avut loc la 1.100 de metri de la startul cursei, în condiţiile în care echipajul format din Nikola Mishev – pilot şi Yanaki Yanakiev - copilor a pierdut controlul maşinii de raliu şi a ieşit în decor, lovind un cap de pod. 
 
FRAS menţionează că, după impact, a fost activat butonul SOS, iar în 90 de secunde echipajele de ambulanţă şi descarcerare au fost prezente la faţa locului.
 
Copilotul din Bulgaria a fost transportat la spitalul din Târgu Mureş cu un elicopter SMURD.
 
Raliul Braşovului, competiţie ajunsă la a cincizecea ediţie, continuă sâmbătă, pe drumul naţional 1 A, care va fi închis, timp de câteva ore, la graniţa dintre judeţele Braşov şi Prahova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.