Un copil de 11 ani din municipiul Suceava a fost operat la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iaşi, după ce a fost împuşcat la un ochi de către un adolescent cu un pistol airsoft, fiindu-i afectată vederea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Copilul a fost împuşcat de un adolescent de 17 ani cu un pistol airsoft replică, armă catalogată ca fiind o jucărie.
 
Una dintre bile l-a lovit pe copilul de 11 ani în zona ochiului, existând suspiciuni că ar fi fost afectat globul ocular.
 
Băiatul a fost dus la Spitalul Judeţean Suceava cu o ambulanţă, după care a fost transferat de urgenţă la Iaşi.
 
Medicii susţin că vederea copilului i-a fost afectată, el suferind o hemoragie în interiorul ochiului. 
 
”A fost adus la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi cu o plagă la nivelul ochiului produsă de o armă cu aer comprimat. A fost internat la Clinica de Oftalmologie, având hemoragie în interiorul ochiului. Pacientul are vederea afectată. Este sub tratament, dar prognosticul funcţional al ochiului este rezervat. Sperăm totuşi într-o evoluţie favorabilă”, a declarat sâmbătă medicul coordonator UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.