Mai multe zone din judeţul Caraş Severin, aflat sub avertizate meteorologică de tip Cod galben vizând instabilitate atmosferică, au fost afectate de ploi şi de furtună. La Reşiţa, acoperişul unui bloc cu patru etaje a fost luat de vânt, zece autoturisme fiind avariate. În alte zone ale judeţului, vântul puternic a doborât copaci şi a rupt crengi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Acoperişul unui bloc cu patru etaje din municipiul Reşiţa a fost luat de vânt, sâmbătă după amiază.
 
Conform ISU Caraş-Severin, este vorba despre un bloc de locuinţe situat pe Aleea Trandafirilor, rafalele dislocând aproximativ 200 de metri pătraţi din suprafaţa acoperişului. Acesta a căzut pe un stâlp electricitate, pe care l-a doborât peste zece autoturisme care au fost avariate. De asemenea, firele de alimentare cu electricitate au fost rupte. 
 
Conform ISU Caraş Severin, în urma incidentului nu sunt victime. 
 
Tot în judeţul Caraş Severin, pompierii au intervenit pentru degajarea unui număr de trei copaci căzuţi pe carosabil, degajarea unor crengi căzute pe carosabil şi degajarea unui copac căzut pe acoperişul unei case, fără a produce victime. 
 
În municipiul Reşiţa, ploaia a provocat inundaţii, echipajele ISU acţionând pentru evacuarea apei din subsolul a două blocuri şi dintr-un garaj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.