Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Prahova face, miercuri după-amaiză, un control la societatea Transport Călători Expores SA, care asigură transportul public în municipiul Ploiepşti, după ce doi călători care au cumpărat abonamente au reclamat că nu le pot folosi din cauză că mijloacele de transport nu circulă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Comisarul şef al CJPC Prahova, Corneliu Buzu, a declarat pentru News.ro că această isntituţie a primit, în cursul zilei de miercuri, două reclamaţii de la cetăţeni care sesizau faptul că au plătit abonamente de călătorie pentru mijloacele de transport în comun, însă nu le pot utiliza întrucât aceste mijloace de transport nu circulă.
 
Buzu a precizat că miercuri după-amaiză au loc verificări la firma de transport public, în urma acestor reclamaţii. 
 
Angajaţii firmei de transport din Ploieşti, la care acţionar unic este Consiliul Local Ploieşti, au întrerupt lucrul, miercuri, refuzând să scoată pe traseu mijloacele de transport.
 
Directorul societăţii, Alexandri Nicolae, a declarat că mai puţin de o treime dintre mijloacele de transoort circulă miercuri după-amaiză. El a precizat că i-a chemat pe angajaţii de la schimbul al doilea la serviciu, însă şi aceştia refuză să vină la lucru. 
 
”Vom lua măsuri disciplinare faţă de angajaţii care au întrerurpt lucrul. Vom face propuneri de sancţionare în Comisia de disciplină, iar în cazul în care se vor constata prejudicii, vom face demersuri pentru recuperarea acestora de la agajaţii care au refuzat să muncească. În acest moment, niciunul dintre sindicatele din TCE nu-şi asumă această grevă”, a declarat Alexandri Nicolae.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.