Aproximativ 200 de persoane, majoritatea voluntari, dar şi pompieri, poliţişti şi jandarmi, participă duminică la căutarea copilului de 7 ani a cărui dispariţie a fost anunţată sâmbătă seara de către mamă. Femeia le-a spus poliţiştilor că fiul ei s-a dus la joacă şi nu s-a mai întors acasă. Copilul dispărut se numeşte Sebastian - Ionel Corbei şi, potrivit IPJ Arad a plecat de la domiciliu în jurul orei 16.30, la o stână de la marginea localităţii şi nu s-a mai întors acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Băiatul are următoarele semnalmente: 1,20 m înălţime, păr şaten, faţă ovală, constituţie astenică. Nu se cunoaşte îmbrăcămintea. 
 
 
Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la depistarea lui sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie. 
 
”Activităţile de căutare au fost declanşate imediat după sesizare, fiind în desfăşurare şi la acest moment, pe o zonă extinsă de 30 km2. Forţele de ordine au fost suplimentate, fiind implicaţi în căutări 47 de poliţişti cu 18 autospeciale, 22 de jandarmi cu 6 autospeciale, 3 câini de urmă, unul aparţinând I.P.J. Arad şi 2 aparţinând I.J.J. Arad, 22 de pompieri cu 4 autospeciale, 10 poliţişti de frontieră cu 3 autospeciale si 2 autospeciale cu camere de termoviziune, 6 poliţişti locali cu 2 autospeciale, 18 pădurari precum şi 120 de voluntari cu autoturisme de teren. De asemenea, a fost solicitat şi elicopterul M.A.I”, transmite IPJ Arad.
 
Căutările au fost îngreunate în timpul nopţii din cauză că în zonă s-a lăsat ceaţa, vizibilitatea fiind redusă. Cu toate acestea, zeci de oameni l-au căutat pe băiat şi în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică. Duminică dimineaţă s-au alăturat alte forţe de ordine, dar şi voluntari.
 
Unii localnici au declarat autorităţilor că băiatul a plecat, împreună cu alţi copii, la o stână de la marginea satului, fiind duşi acolo de un localnic. Copilul s-ar fi îndepărtat de grup la un moment dat şi nu a mai fost găsit.
 
Sâmbătă seara, o femeie a sunat la numărul de urgenţă 112 anunţând că fiul său de 7 ani a plecat la joacă, în cursul dimineţii, iar seara nu s-a mai întors acasă. Imediat s-au format echipe de căutare a băiatului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.