Prefectura judeţului Hunedoara a anunţat că marţi a sosit un nou transport de containere transmis de Guvernul României de la Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, pentru a înlocui corturile de triaj epidemiologic de la spitalele din Petroşani şi Lupeni. Acesta este al doilea astfel de transport pentru judeţul Hunedoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru judeţul Hunedoara a ajuns încă un transport cu o parte din construcţiile uşoare din elemente modulare, necesare înlocuirii actualelor corturi de triaj medical de la spitale. Acestea sunt trimise de Guvernul României în urma solicitării Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, condus de prefectul judeţului Călin-Petru Marian”, a transmis Prefectura Hunedoara, într-un comunicat de presă, de marţi.

Primul astfel de transport a sosit în judeţ, la Hunedoara şi Brad, în urmă cu cinci zile.

”În urmă cu 5 zile un prim transport a ajuns la spitalele din Hunedoara şi Brad, iar în această dimineaţă beneficiare au fost spitalele din Petroşani şi Lupeni. Urmează ca în următoarele zile, un alt transport de construcţii modulare medicale să fie trimis către unităţile sanitare din Orăştie, Haţeg şi Geoagiu. Acestea au fost repartizate de la Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, cu sprijinul Secretarului de Stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Vetuţa Stănescu”, mai transmite Prefectura Hunedoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.