Un bărbat este cercetat de poliţiştii constănţeni după ce a folosit un pistol pentru a determina o femeie care lucra într-un bar să plece cu el, îndreptând arma către clienţii localului respectiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa,  poliţişti din cadrul Secţiei 5 Rurală Cogealac au fost sesizaţi pe data de 3 septembrie, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la locul de muncă, într-un bar din comuna Corbu, un bărbat, pe care nu îl cunoaşte, s-a prezentat în local şi ar fi încercat să o ia de acolo, folosind un pistol.
 
”Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul în cauză s-ar fi prezentat în localul respectiv de mai multe ori, aducându-i diverse cadouri femeii, iar în cursul zilei de ieri ar fi încercat să o determine să îşi părăsească locul de muncă pentru a pleca cu el, folosind un pistol pe care l-ar fi îndreptat către persoanele prezente. În momentul în care a fost abordat de către administratorul societăţii comerciale, acesta a părăsit localul”, se arată în comunicat.
 
În urma investigaţiilor, poliţiştii l-au identificat pe bărbatul respectiv, de 32 de ani, iar în interiorul autoturismului său a fost găsit un pistol de tip air-soft.
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal şi infracţiunea de portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase. El a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, care a decis cercetarea sa sub control judiciar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.