Trei ciobani au fost amendaţi de poliţişti cu 10.000 de lei după ce au intrat cu oile pe Autostrada A2, în zona podului de la Cernavodă. Animalele au fost coborâte după pod şi nu s-au înregistrat alte evenimente. Poliţiştii au precizat că situaţia nu a fost semnalată la 112.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A2 s-au sesizat, vineri, cu privire la faptul că, pe Autostrada A2, în zona podului Cernavodă, pe prima bandă, a pătruns o turmă de ovine, însoţită de ciobani.
 
FOTO - Facebook/ Ioan Tudor A2 - Autostrada Soarelui
FOTO - Facebook/ Ioan Tudor A2 - Autostrada Soarelui
„Poliţiştii prezenţi la faţa locului au asigurat siguranţa traficului rutier, fără crearea de restricţii totale. Astfel, animalele au fost îndepărtate de pe partea carosabilă în primul punct unde acest lucru a fost posibil (după pod). Menţionăm faptul că, pe parcursul activităţilor, nu au fost înregistrate evenimente”, a precizat IPJ Constanţa.
 
Sursa citată a menţionat că cei trei ciobani, cu vârste cuprinse între 33 şi 63 de ani, au fost amendaţi în total cu 10.005 de lei. Fiecare a primit câte o sancţiune de 3.335 de lei fiecare pentru că au circulat ca pietoni pe autostradă, dar şi pentru că au condus o turmă de animale pe autostradă.
 
FOTO - Facebook/ Ioan Tudor A2 - Autostrada Soarelui
FOTO - Facebook/ Ioan Tudor A2 - Autostrada Soarelui
 
„De asemenea, facem precizarea că, în acest interval de timp, nu a fost înregistrat niciun apel la 112 prin care să se aducă la cunoştinţă situaţia prezentată”, a mai transmis IPJ Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.