Organizatorii Festivalului Neversea, care va avea loc între 2-5 iulie 2020 pe o plajă din Constanţa, au donat aparatură medicală de peste 20.000 de euro către Spitalul Judeţean, printre echipamentele achiziţionate aflându-se un aparat EKG, un defibrilator şi un aparat de ventilaţie mecanică pentru transport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii evenimentului muzical au transmis joi, printr-un comunicat de presă, că au decis să doneze Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa aparatură medicală în valoare de peste 20.000 de euro, precizând că investiţia făcută va contribui la acţiunile de salvare a pacienţlor de către personalul medical.

Aparatura medicală achiziţionată se află deja în instituţia medicală din Constanţa şi constă în: aparat EKG Digital 12 canale cu WIFI, defibrilator Efficia DFM100 Philips, aparat de ventilaţie mecanică pentru transport, trusă medicală de urgenţă compusă din balon resuscitare, guler cervical, folie izotermă, laringoscop (mâner plus lame) şi o maşină de spălat pardoseli.

“Prin donaţia făcută, organizatorii Festivalului NEVERSEA doresc să le mulţumească cadrelor medicale pentru tot ajutorul şi sprijinul oferit pe perioada celor trei ediţii, urmând să susţină nevoile comunităţii şi pe viitor”, se arată în comunicat.

Festivalul Neversea va avea loc în perioada 2-5 iulie 2020 pe o plajă din Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.