O femeie în vârstă de 52 de ani din comuna constănţeană Valu lui Traian se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a stropit cu spirt şi şi-a dat foc, ea suferind arsuri pe 80% din suprafaţa corpului. Soţul ei a încercat să stingă flăcările şi a fost rănit la rândul lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică după-amiază la o locuinţă din Valu lui Constanţa, după ce o femeie a încercat să se sinucidă, dându-şi foc.
 
Conform anchetatorilor, femeia a mers la baia locuinţei sale, s-a stropit cu spirt şi şi-a dat foc, nefiind cunoscut motivul pentru care a recur la acest gest.
 
Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au afirmat că victima a suferit arsuri pe 80% din suprafaţa corpului, fiind dusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. De asemenea, a fost rănit şi soţul ei, care a încercat să stingă flăcările, starea sa fiind stabilă.
 
Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.