Consiliul Local Ploieşti a votat vineri o hotărâre prin care se declară de acord cu rezilierea contractelor pe care municipalitatea le-a încheiat cu firma Rosal Grup pentru servicii de salubritate şi deszăpezire în municipiu. Decizia este luată după o lungă perioadă de timp în care firma de salubritate a gestionat cu sincope problema deşeurilor din oraş, din cauza numeroaselor greve declanşate de angajaţii firmei, care reclamă că nu îşi primesc salariile la timp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Consilierii locali ploieşteni au decis, vineri, împuternicirea primarului municipiului Ploieşti să voteze cu privire la rezilierea contractului încheiat de Asociaţia de Dezvoltare Intracomunitară cu SC Rosal Grup SA.
„Nu am putut să înţeleg ce s-a întâmplat în perioada de Paşte şi o să vă spun că am aşa... îţi ţiuie un gând: oare de ce acum se mai pot face nişte lucruri şi în perioada de Paşte nu. (...) De la Hale şi Pieţe ne străduiam să vedem cam pe unde mai punem gunoiul şi era un jeg extraordinar în contextul în care nu ni se ridica gunoiul şi toată lumea spunea că Primăria Ploieşti nu îşi face datoria Ştim cu toţii, este un contract care nu mai are legătură cu noi, suntem parte din el, dar dispoziţia, modul în care să cenzurăm, să avem anumite reacţii juridice, se poate face doar prin AGA iar în AGA primarul municipiului Ploieşti întotdeauna va merge să-şi expună mandatul pe care îl daţi dumneavoastră”, le-a transmis primarul Andrei Volosevici consilierilor locali. 
Aleşii ploieşteni au votat, în cele din urmă împuternicirea primarului pentru ca acesta să voteze rezilierea contractului. 
Municipiul Ploieşti se confruntă de o lungă perioadă de timp cu problema gestionării deşeurilor, în oraş gunoiul nefiind ridicat, periodic, în condiţiile în care angajaţii firmei de salubritate, nemulţumiţi că nu sunt plătiţi la timp, declanşează greve spontane. 
Rosal Grup are contracte cu Asociaţia de Dezvoltare Intracomunitară şi cu alte localităţi care s-au confruntat cu aceleaşi probleme şi care, la rândul loc, solicită, rezilierea contractului cu această companie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.