Consiliul Judeţean Timiş a lansat un tur virtual interactiv 360°, prin care prezintă principalele destinaţii turistice ale judeţului, printre care conace, castele, muzee, case memoriale sau cascade, lacuri şi alte comori ale naturii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Iniţiativa este menită a stimula turismul din zonă, prin atragerea de vizitatori din ţară sau de peste graniţă, turul virtual fiind disponibil şi în limbile engleză şi germană.
 
"Pe lângă posibilitatea parcurgerii obiectivelor în regim de 360°, în tur au fost introduse şi imagini, cât şi texte de prezentare, parcurgerea acestuia fiind intuitivă şi facilă. În plus, aplicaţia permite generarea de indicaţii pe hartă către obiectivele prezentate. Pe parcurs, va fi actualizată şi o secţiune dedicată sectorului HORECA, pentru a facilita planificarea sejururilor”, transmit reprezentanţii Consiliului Judeţean Timiş, într-un comunicat de presă, miercuri.
 
"Timişul are multe de oferit în domeniul turistic, însă, în numeroase cazuri, lipseşte promovarea. Aceasta a fost şi ideea turului virtual, care aduce în casele oamenilor o imagine apropiată de realitate a obiectivelor turistice. Profităm de noile tehnologii pentru a face destinaţiile cunoscute unui număr mare de potenţiali turişti. Am convingerea că pe mulţi dintre aceştia parcurgerea turului virtual îi va convinge să-şi petreacă timpul liber la noi în judeţ”, a declarat vicepreşedintele CJ Alexandru Proteasa.
 
Turul virtual poate fi accesat la adresa: https://www.cjtimis.ro/turvirtual/
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.