Consiliul Judeţean Timiş s-a întrunit, vineri, online, pentru a rectifica bugetul, astfel încât să aloce suma de 500.000 lei, din fondul de rezervă, pentru spitale şi ISU, bani ce urmează să fie folosiţi pentru achiziţionarea de kit-uri pentru testarea pentru coronavirus şi corturi de triaj sau echipamente de protecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de presă, de vineri, al Consiliului Judeţean Timiş, consilierii judeţeni au aprobat într-o şedinţă online rectificarea bugetului, alocând din fondul de rezervă suma de 500.000 de lei pentru Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Dr. Victor Babeş" din Timişoara şi Spitalul Municipal Timişoara.
 
"S-a aprobat utilizarea sumei de 500 mii lei din fondul de rezervă la dispoziţia Consiliului Judeţean, astfel: 150 mii lei pentru Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeş din Municipiul Timişoara, pentru achiziţionarea de urgenţă a reactivilor pentru testare, necesare pentru monitorizarea şi managementul potenţialelor infecţii cu noul Coronavirus Covid-19; 250 mii de lei pentru achiziţionarea a cinci corturi de triaj şi echipamente de protecţie specifică pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş; şi 100 mii lei pentru Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara pentru achiziţionarea kiturilor pentru testarea Covid - 19”, se arată într-un comunicat de presă al CJ Timiş.
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Timis, Călin Dobra, a anunţat pe pagina sa de Facebook că 4.000 de teste pentru depistarea coronavirusului vor ajunge, în cel mai scurt timp, în unităţile sanitare din Timişoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.