Consiliul General Bucureşti a aprobat, joi, după mai mult de două ore de dezbateri, delegarea activităţii de termoficare către către compania municipală Termoenergetica. Şi angajaţii RADET, regie intrată în familent, vor fi preluaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consilierii generali au aprobat, joi, proiectul care prevede delegarea activităţii de termoficare către compania energetică Termoenergetica.

”Vorbim de o preluare a tuturor angajaţilor, de o delegare a serviciului de termoficare, reţeaua şi tot ce ţine de funcţionare sunt transferate către Termoenergetica”, a declarat administratorul special al RADET, Alexandru Burghiu.

Burghiu a vorbit şi despre datoriile RADET şi o decizie a instanţei în acest sens. 

”Există o decizie a Înaltei Curţi, care a statuat că Primăria nu are nicio obligaţie de a plăti aceste datorii. Se încearcă o nouă acţiune în instanţă de acelaşi fel, dar, dacă există deja o decizie a Înaltei Curţi, nu ştiu dacă o altă instanţă care să spună altceva”, a explicat Burghiu.

Proiectul a fost adoptat după două ore de dezbateri.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a discutat, joi, situaţia RADET, după ce luni a rămas definitivă sentinţa privind intrarea în faliment a regiei.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.