Un consilier local din Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare, este cercetat de procurori pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce a ieşit din izolarea la domiliciu şi a mers la şedinţa Consiliului Local.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti-Oaş, la nivelul Parchetului a fost înregistrat, joi, un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, anchetatorii sesizându-se din oficiu în acest caz. 
 
"Astfel, în data de 1 aprilie, organele de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Negreşti-Oaş s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană nu a respectat măsura de izolare la domiciliu impusă cu scopul de a preveni şi combate răspândirea virusului SARS-CoV-2, părăsind locuinţa fără aprobare, participând în calitate de consilier local, în data de 27 martie, la o şedinţă a Consiliului Local Negreşti-Oaş”, se arată în comunicat. 
 
Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Oraşului Negreşti-Oaş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti-Oaş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.