Conducerea Poliţiei Române a dispus verificări la Poliţia Strehaia, unde s-a deschis dosar penal pentru ultraj după şapte luni de la momentul în care un poliţist a fost ameninţat cu moartea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere informaţiile vehiculate în spaţiul public, cu privire la situaţia înregistrată în judeţul Mehedinţi, Centrul de Informare şi Relaţii Publice, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, este abilitat să comunice următoarele: 

Pentru clarificarea situaţiei prezentate, conducerea Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti, din cadrul I.G.P.R., să efectueze verificări, la nivelul Poliţiei oraşului Strehaia”, a transmis, joi, Poliţia Română.  

Sursa citată a precizat că la finalizarea acestor verificări, se vor dispune măsurile legale care se impun. 

Poliţiştii din Mehedinţi au întocmit dosar penal pentru ultraj, după ce patronul unui restaurant din Strehaia şi soţia acestuia au adresat cuvinte jignitoare şi ameninţări cu moartea unui poliţist care a întrerupt o petrecere în contextul pandemiei de COVID-19.  

Dosarul a fost deschis la şapte luni de la producerea faptei, deşi poliţistul şi-a anunţat superiorii cu privire la cele întâmplate. 

”Detaliile conversaţiei sunt greu de digerat şi demonstrează că în unele judeţe, şefii au legături bolnăvicioase cu oameni de afaceri şi politicieni”, au transmis reprezentanţii Sindicatului Europol. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.