Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea s-a izolat la domiciliu după ce a intrat în contact cu o persoană confirmată cu coronavirus, la o şedinţă a instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, Lidia Braşoveanu, comandantul instituţiei, adjunctul şefului IPJ Vrancea şi şeful de la Ordine Publică ar fi participat la o şedinţă în 25 martie, iar în 31 martie, şefii IPJ Vrancea au fost anunţaţi că o persoană care a participat la acea întâlnire a fost confirmată cu coronavirus.

"La data de 25 martie, la sediul IPJ Vrancea a avut loc o şedinţă operativă. Ulterior, în data de 31 martie, am fost anunţaţi cu privire la faptul că una dintre persoanele participante a fost testată privind prezenţa virusului Sars Cov 2, iar rezultatul a fost pozitiv. Astfel, s-a hotărât izolarea la domiciliu a celor care au avut contact direct cu persoana respectivă, pentru 14 zile, începând cu data de 25 martie, când a fost singurul contact cu persoana confirmată pozitiv", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Lidia Braşoveanu.

Astfel, sunt izolaţi la domiciliu comisarul-şef Remus Nica, comandantul IPJ Vrancea, comisarul şef Vasile Marin, adjunctul şefului IPJ Vrancea, responsabil pe linie de ordine publică, şi comisarul Ionuţ Lal, şeful Serviciului de ordine publică din cadrul IPJ Vrancea.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.