Mai multe trupe din Timişoara vor concerta, la iniţiativa muzicianului Ilie Stepan, în Piaţa Libertăţii din Timişoara, iar banii obţinuţi din bilete, sponsorizări sau donaţii vor fi folosiţi pentru reparaţii la spitalele din oraş care au suferit distrugeri în urma furtunii din 17 septembrie. Pe scenă vor urca, printre alţii, trupele Phoenix şi Cargo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai multe trupe vor concerta duminică, de la ora 15.00, în Piaţa Libertăţii din Timişoara, la iniţiativa muzicianului Ilie Stepan.

Evenimentul intitulat ”Concertul pentru Timişoara” aduce pe aceeaşi scenă trupe precum Phoenix, Pro Musica, Cargo, Bega Blues Band, Implant pentru Refuz, Survolaj, JazzyBIT, MeltingDice, Within The Nova, Sonatic, Trupa Vest, Rock Abil şi ALL Friends Band, Skywalkers care vor cânta pro bono.

În timpul concertului, în Piaţa Libertăţii vor fi amplasate mai multe urne în care participanţii pot dona bani. Sumele astfel obţinute, dar şi cele provenind din sponsorizări sau bilete, vor fi folosite pentru reparaţii la spitalele din Timişoara, afectate de furtuna din 17 septembrie.

O furtună puternică a provocat pagube însemnate în judeţul Timiş, fiind afectate sute de clădiri, acoperişuri şi alte elemente de construcţie, iar cinci persoane şi-au pierdut viaţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.