Ministerul Apărării anunţă, vineri, că a avut loc schimbarea comenzii Grupului de luptă al NATO din România. Astfel, colonelul Benoît Chrissement a preluat comanda.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ceremonia de schimbare a comenzii Grupului de luptă al NATO dislocat în România a avut loc în Centrul Naţional de Instruire Întrunită „Getica” din Cincu, judeţul Braşov. Astfel, colonelul Benoît Chrissement a preluat comanda Grupului de luptă al NATO în România de la colonelul Patrick Guillaume”, a transmis, vineri, Ministerul Apărării.

Sursa citată a precizat că activitatea s-a desfăşurat în prezenţa generalului-locotenent Jérôme Goisque, reprezentantul Militar Permanent al Franţei la NATO şi UE la Bruxelles şi a generalului-maior Cristian-Daniel Dan, comandantul Corpului Multinaţional Sud-Est (MNC-SE).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.