Un accident rutier în care au fost implicate două autobuze a avut loc, sâmbătă, în municipiul Piteşti. În cele două mijloace de transport în comun se aflau călători, însă niciunul dintre aceştia nu a fost rănit. Şoferii celor două autobuze primesc îngrijiri medicale la locul evenimentului. Primele verificări arată că accidentul în care au fost implicate cele două autobuze s-a produs, cel mai probabil, în contextul în care unul dintre şoferi a intrat într-o intersecţie pe culoarea roşie a semaforului electric.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - „Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti, s-a stabilit că un bărbat de 59 de ani, din Piteşti, care conducea un autobuz pe bulevardul Eroilor din Municipiul Piteşti, la intersecţia cu strada Armand Călinescu şi cu str. Egalităţii, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul pătrunderii în intersecţie pe fondul nerespectării semnificaţiei semaforului electric, având culoarea roşie în funcţiune, a intrat în coliziune cu un alt autobuz, condus de un bărbat de 55 de ani, din Cocu, care se deplasa pe str. Armand Călinescu (direcţia centru spre cartier Prundu)”, sunt primele concluzii ale poliţiştilor.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
În urma coliziunii cei şoferi au răniţi şi au fost transportaţi la spital. Ambii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul a avut loc sâmbătă, în apropiere de centrul municipiului Piteşti, în staţia cunoscută localnicilor sub denumirea „la Muzeu”. În eveniment au fost implicate un autobuz electric şi unul care funcţionează cu combustibil, ambele aparţinând operatorului de transport public din municipiu.
 
Conform reprezentanţilor ISU, niciunul dintre pasagerii aflaţi în cele două mijloace de transport în comun nu a avut nevoie de ajutor medical. În schimb, cei doi şoferi au primit îngrijiri medicale la faţa locului.
 
La ora transmiterii acestei ştiri poliţiştii Biroului Rutier Piteşti se află locul accidentului pentru cercetări.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.