Colegiul Economic din Buzău trece în scenariul roşu după ce un cadru didactic care a predat la mai multe clase a fost confirmat cu coronavirus. Este a doua şcoală din Buzău care îşi mută cursurile exclusiv online după confirmarea cu COVID 19 a unor cadre didactice

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consiliul de Administraţie al Colegiului Economic s-a întrunit după confirmarea cu coronavirus a unui cadru didactic şi a decis să transmită spre aprobare Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă propunerea ca şcoala să fie închisă timp de 14 zile.

*Începând de joi, elevii vor rămâne acasă, urmând ca în scurt timp să se întrunească şi CJSU Buzău care să-şi dea acordul final pentru această variantă, chestiunea fiind una de procedură, care nu poate schimba decizia ca şcoala să treacă în scenariul roşu.

Profesorul depistat pozitiv a predat la mai multe clase şi a intrat în contact şi cu colegii de cancelarie.

Colegiul Economic din Buzău este a doua şcoală care trece în scenariul roşu. Zilele trecute, un profesor de la şcoala din Izvoru Dulce, comuna Merei, a fost descoperit bolnav de COVID-19 iar autorităţile au decis trecerea unităţii din scenariul verde în scenariul roşu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.