Elevii Colegiului Naţional "Mihai Viteazul”, unul dintre cele mai mari licee din municipiul Ploieşti, vor învăţa, începând de vineri, în sistem online ca urmare a faptului că peste 40 de elevi ai şcolii sunt infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, iar opt dintre cadrele didactice sunt în izolare sau carantină şi nu există posibilităţi pentru suplinirea acestora. Situaţia este similară şi la Colegiul Naţional "Ion Luca Caragiale", un alt mare liceu din acest oraş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În cazul Colegiului Naţional "Mihai Viteazul", propunerea privind suspendarea cursurilor cu prezenţă fizică şi trecerea la învăţământul online a fost făcută de către Consiliul de Administraţie al unităţii de învăţământ, fiind aprobată. 
 
Decizia de trecere la cursuri online a fost luată întrucât opt cadre didactice sunt în izolare sau carantină şi nu poate fi asigurată suplinirea acestora, şi în condiţiile în care peste 40 de elevi au fost testaţi pozitiv la COVID-19, cinci clase fiind deja în scenariul online.
 
Conducerea şcolii a explicat, în anunţul făcut către părinţi, joi seară, că, în acest context, nu doreşte ca şi sănătatea celorlalţi elevi să fie periclitată. 
 
La Colegiul Naţional "I.L. Caragiale" Ploieşti sunt 17 cadre didactice care se află în carantină sau izolare, iar la unele cursuri nu putea fi asigurată suplinirea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.