Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului, până joi dimineaţă, în zece judeţe din zona Carpaţilor Orientali. Vântul va avea intensificări şi în nordul Crişanei, Maramureş, cea mai mare parte a Transilvaniei şi a Moldovei. În Bucureşti, vântul va sufla moderat, iar temperaturile vor urca până la 18-19 grade.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului, valabilă de miercuri, de la ora 10.00, până joi, la aceeaşi oră.

Astfel, în Carpaţii Orientali, vântul va avea intensificări cu viteze de 70...80 km/h, iar la altitudini mai mari de 1500 m rafalele vor fi de 100…120 km/h.

Codul galben vizează judeţele Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea, Buzău, Covasna, Harghita şi Mureş.

Intensificări temporare ale vântului, cu viteze în general de 45...55 km/h, vor fi şi în nordul Crişanei, Maramureş, cea mai mare parte a Transilvaniei şi Moldovei.

În zona municipiului Bucureşti, până joi, la ora 10.00, valorile de temperatură vor fi cu mult peste cele normale specifice perioadei, astfel temperatura maximă va fi de 18...19 grade, iar minima de 3...5 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat (rafale de până la 40 km/h).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.