Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat că 7.987 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care 4.737 cu prima doză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNCAV, 7.987 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care 4.737 cu prima doză.

În acelaşi interval, au fost raportate patru reacţii adverse: una la vaccinul Pfizer şi trei la cel de la Johnson & Johnson. Alte 61 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Numărul total al persoanelor vaccinate de la debutul campaniei din 27 decembrie 2020 a ajuns la 4.941.949. Au fost administrate 9.318.358.

„Din cauza faptului că descărcarea datelor din platforma RENV pentru ultimele 24 ore, respectiv pentru întreaga perioadă a campaniei de vaccinare, nu se poate realiza simultan şi instantaneu, apar diferenţe privind numărul de doze administrate în ultimele 24h. În intervalul de descărcare a datelor sunt înregistrate dozele administrate în această perioadă scurtă de timp”, mai precizează CNCAV.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.