Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a fost amendată, joi, de către poliţiştii din Turda, pentru că nu a curăţat corespunzător DN 1, în afara localităţii Mărtineşti. Joi dimineaţă, traficul în zonă a fost oprit pe ambele sensuri aproximativ o oră, din cauza poleiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii rutieri din cadrul Politiei Municipiului Turda, în timp ce se aflau în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu pe DN 1 E60, au constatat faptul că în zona kilometrului 69, în afara localitaţii Mărtineşti, administratorul drumului public nu a intervenit pentru a îndepărta zăpada depusă pe carosabil şi pentru a împrăştia material antiderapant. În urma neîndeplinirii atributiilor ce îi revin, CNAIR a fost sancţionată contravenţional cu 40 de puncte amendă, respectiv 5.800 lei”, a transmis, joi, IPJ Cluj.

Pe drumul respectiv, joi dimineaţă, s-au semnalat porţiuni acoperite cu polei, traficul fiind oprit pe ambele sensuri pentru aproximativ o oră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.