Un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la subsolul unui bloc de locuinţe din municipiul Cluj Napoca, unde erau depozitate aproximativ 500 de kilograme de deşeuri. Focul a fost stins în mai puţin de o oră, în urma evenimentului nefiind înregistrate victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul a izbucnit sâmbătă dimineaţă, în subsolul unui bloc de locuinţe situat pe strada Bucegi din municipiul Cluj-Napoca. Conform pompierilor care au intervenit pentru stingerea focului, au ars deşeuri acumulate într-un spaţiu dezafectat.
„La faţa locului au acţionat o autospecială pentru stingerea incendiilor şi, preventiv, un echipaj SMURD, unde au găsit o cantitate de aproximativ 500 kg de deşeuri care ardeau într-una dintre cele trei încăperi ale subsolului blocului de locuinţe. Pompierii au lichidat flăcările în aproximativ 40 de minute, după care au acţionat pentru identificarea şi stingerea focarelor ascunse”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj. 
Conform sursei citate, în urma incendiului nu au existat persoane care să solicite consult medical. Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de la focul lăsat aprins de către oameni ai străzii care se adăpostesc în subsolul blocului.
 
Foto: ISU Cluj
Foto: ISU Cluj
 
Foto: ISU Cluj
Foto: ISU Cluj
 
Foto: ISU Cluj
Foto: ISU Cluj
 
Foto: ISU Cluj
Foto: ISU Cluj
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.