O echipă a ISU Cluj a intervenit duminică pentru a salva un paraşutist, în localitatea Dezmir, acesta fiind conştient şi cooperant, dar prezentând multiple zgârieturi, în urma impactului cu tufişuri de vegetaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astăzi 08 august 2021, a ora 15.38, ISU Cluj a fost alertat prin apel 112 pentru a interveni la salvarea unui paraşutist, în localitatea Dezmir. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului 1 de pompieri Cluj -Napoca, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor -terapie intensiv mobila. La sosirea echipajelor, victimă, bărbat, 23 ani, era conştientă şi cooperantă, prezenta multiple zgârieturi în urma impactului cu tufişuri de vegetaţie. A fost solicitat elicopterul SMURD. Cel mai probabil va fi transportat la UPU pentru investigaţii”, arată un anunţ de presă al ISU Cluj.

Sursa foto: ISU Cluj
Sursa foto: ISU Cluj
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.