Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Turda, judeţul Cluj, a fost arestat preventiv, sâmbătă seară, pentru 30 de zile, după ce a fost inculpat pentru mai multe fapte de violenţă produse în spaţii publice. El a lovit mai multe persoane într-un bar şi într-o sală de jocuri, unde a intrat având asupra sa o bâtă de baseball.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Turda au emis, sâmbătă, mandat de arestare preventivă pe numele unui bărbat de 30 de ani din municipiul Turda, cercetat pentru infracţiuni de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovirea sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Bărbatul este suspectat că a produs în repetate rânduri scandaluri în locuri publice. Astfel, el este acuzat că la data de 1 februarie, în jurul orei 21.30, în timp ce se afla într-un local din Turda, alături de alte persoane, ar fi agresat fizic un bărbat în vârstă de 39 de ani. Aceasta nu a fost prima dată când bărbatul a fost reclamat pentru scandal. 

El e de asemenea suspectat că în noaptea de 3 spre 4 decembrie 2022, în intervalul orar 23.30 – 00.30, în timp ce se afla într-o sală de jocuri din municipiul Turda, a agresat fizic un bărbat. Suspectul intrase sala de jocuri având asupra sa o bâtă de baseball.

De la momentul comiterii faptelor agresorul nu a fost de găsit până vineri, când poliţiştii l-au depistat în Cluj Napoca şi l-au reţinut, prezentându-l sâmbătă instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.