Prefectura Cluj anunţă că 165 de persoane s-au vaccinat până în prezent, iar o asistentă medicală care se ştia cu alergii, fără a avea contraindicaţie la vaccinare, a suferit o ”manifestare alergică uşoară de tip urticarian la nivelul extremităţii cefalice”. Ea a primit tratament antialergic şi şi-a revenit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Din 165 persoane vaccinate până în prezent, a existat un singur caz de manifestare alergică uşoară de tip urticarian la nivelul extremităţii cefalice, care a remis rapid sub terapia specifica antialergică”, a transmis, luni, prefectul de Cluj, Mircea Abrudean. 
 
Potrivit acestuia, este vorba de o asistentă medicală, care se ştia cu alergii, dar nu avea contraindicaţii la vaccinare. 
 
În judeţul Cluj, prima persoană vaccinată împotriva COVID-19 a fost dr. Violeta Briciu - director medical, urmată de aproximativ 90 de cadre medicale din cadrul Spitalului de Boli Infecţioase Cluj-Napoca.
 
Noile doze de vaccin vor ajunge la Cluj în 29 decembrie.  
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.