Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat că în ultimele şapte zile au fost demontate 17 panouri publicitate montate ilegal în Sectorul 1 care aparţin firmei Euromedia, în spatele căreia se află Sebastian Ghiţă. Ea a adăugat că această acţiune va continua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Continuăm să desfiinţăm panourile publicitare montate ilegal pe domeniul public al Sectorului 1.
 
În ultimele 7 zile am demontat 17 panouri ilegale care aparţin firmei Euromedia – în spatele căreia se află Sebastian Ghiţă. Pentru aceste 17 panouri s-au dat amenzi în valoare de 340.000 de lei şi toate cheltuielile făcute pentru demolarea panourilor vor fi imputate societăţii.
 
În caz că vă întrebaţi de ce de opt luni de zile eu şi echipa mea suntem linşaţi mediatic la postul de televiziune controlat de acelaşi Sebastian Ghiţă. Iată faptele:
 
Euromedia Group SA este în prezent deţinută de Alexandru Ştefan Nanu, unul dintre patronii clubului Nuba, fost vicepreşedinte la TSD Prahova, prietenul foştilor deputaţi PSD, Sebastian Ghiţă şi Vlad Cosma. Despre această firmă dezvăluiam, anul trecut, că a primit un contract de 18 milioane de euro de la Primăria Capitalei pentru achiziţia de mobilier urban pentru statii de troleibuz şi statii de autobuz.
 
În anul 2018, firma Euromedia a primit sute de mii de lei pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri de la fostul primar al Sectorului 1.
 
O companie care se crede atotputernică şi în care au avut sau au interese, prin interpuşi şi firme paravan - fostul liberal Vlad Moisescu şi actualul parlamentarul PSD Dan Cristian Popescu. Spun asta ca să înţelegeţi de ce nimeni, niciodată, nu i-a deranjat în Bucureşti, deşi au zeci de panouri de publicitate montate ilegal.
 
În plus, spre supărarea lui Sebastian Ghiţă, televiziune RTV a fost decuplată de mine de la banii Sectorului 1. Contracte încheiate prin Centrul Cultural şi Compania de Investiţii şi Dezvoltare în Sănătate, zeci de mii de euro pentru publicitate mascată din fonduri publice în favoarea fostului primar PSD dea Sectorul 1.
 
Aceste panouri publicitare aparţin unor firme controlate de foşti politicieni sau oameni de afaceri certaţi cu legea, care au profitat ani de zile de pe urma ilegalităţilor şi "toleranţa" funcţionarilor din primărie. Dar mesajul nostru este ferm: nimeni nu este mai presus de lege în Sectorul 1! Nici măcar dl. Ghiţă cu aparatul lui de kompromat”, a scris Clotilde Armand, duminică pe Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.