Reprezentanţii Clinicii Nera din judeţul Caraş-Severin dau asigurări, într-o postare pe pagina de Facebook, că terapia hiperbară şi Clinica în sine nu au fost cauza decesului interpretului de muzică populară Petrică Mîţu Stoian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Clinicii Nera din judeţul Caraş- Severin au postat, sâmbătă, primul mesaj pe pagina de Facebook după decesul interpretului Petrică Mîţu Stoian care s-a internat aici pentru tratament post-Covid. 

”Dragii noştri, vă asigurăm că terapia hiperbară şi Clinica Nera nu au fost cauza tragicului deces al maestrului Petrică Mîţu-Stoian! Regretăm şi deplângem dispariţia domniei sale!  Avem convingerea că acest moment nefericit ne va întări şi adevărul (obiectiv, ştiinţific) va ieşi la lumină. Atunci, toţi aceşti “balauri cu picioare de lut” (a se citi “fake-news-uri grosiere”) se vor spulbera ca ceaţa la lumina soarelui. Iar noi, ca şi dumneavoastră, vom fi şi mai dedicaţi activităţii de recuperare a sănătăţii”, au transmis reprezentanţii clinicii. 

În acelaşi mesaj, reprezentanţii clinicii anunţă că unitatea medicală nu se va închide, urmând a-şi continua activitatea. 

”Clinica Nera nu se închide! Activitatea noastră continuă cu încredere, determinare, tenacitate şi mai ales dăruire ca şi până acum. Suntem aici pentru sănătatea pacienţilor noştri”, mai transmite Clinica Nera pe pagina de Facebook. 

Reprezentanţii unităţii medicale au declarat, sâmbătă, pentru News.ro că nu mai sunt pacienţi internaţi în clinică, aceştia fiind trimişi acasă. 

În urmă cu o săptămână, interpretul de muzică populară din Mehedinţi Petrică Mîţu Stoian a decedat, după ce fusese internat la Clinica Nera din judeţul Caraş-Severin, pentru a urma o terapie la camera hiperbară, ca urmare a infecţiei COVID-19. Din cauză că starea sa s-a înrăutăţit, artistul a fost transferat la UPU a Spitalului Judeţean Reşiţa, apoi internat la Secţia ATI, unde a decedat. 

 În urma decesului artistului, Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa a deschis un dosar de cercetare penală. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.