Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova anunţă că instituţia a calculat penalităţi pentru trei firme care au contracte pentru deszăpezirea drumurilor judeţene şi care nu au respectat clauzele contractuale. Conform cifrelor prezentate, suma totală a penalităţilor depăşeşte 10.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Operatorii de deszăpezire care nu au curăţat drumurile conform obligaţiilor contractuale au fost amendaţi. După ultima ninsoare de săptămâna trecută, controalele din teren au demonstrat ceea ce şi voi, prahovenii, aţi semnalat: anumiţi operatori nu au deszăpezit drumurile conform obligaţiilor din contract. Aşa că aceştia au fost penalizaţi, iar în spiritul transparenţei pe care v-am promis-o aveţi şi valorile pe care drumarii trebuie să le plătească”, a scris luni, pe Facebook, Cristian Apostol, unul dintre vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Prahova. 
Astfel, companiile SC Terra Strade Total Construct SRL Pleaşa, SA DA Infrastructura SRL şi SC SOS Service SRL au primit penalităţi de peste 10.700 de lei pentru nerespectarea obligaţiilor privind activitatea de curăţare a drumurilor. Peste jumătate din sumă sunt penalităţi pentru firma Terra Strade Total Construct SRL care are contracte de deszăpezire pentru două dintre cele opt sectoare în care este împărţit judeţul la încheierea contractelor pentru astfel de activităţi. 
Oficialul din Consiliul Judeţean Prahova precizează că instituţia va plăti doar activităţile prestate conform contractelor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.