Consiliul Judeţean Dâmboviţa a aprobat ajutoare în valoare de 335.000 de lei pentru familiile afectate de exploziile de la staţia GPL din comuna Crevedia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În urmă cu câteva momente, în şedinţa Consiliului Judeţean Dâmboviţa, au fost aprobate primele ajutoare financiare care vor ajunge la familiile afectate de exploziile din comuna Crevedia. Din suma totală de 335.000 de lei, 300.000 de lei sunt destinaţi celor 75 de adulţi şi 34.500 de lei celor 23 de copii, diferenţa urmând să rămână la dispoziţia filialei dâmboviţene a Crucii Roşii”, a anunţat într-o postare pe Facebook preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefam.
Aceşti bani vor putea fi folosiţi de oamenii din Crevedia pentru a se întreţine în perioada următoare.
Totodată, sumele necesare pentru reconstruirea şi reabilitarea caselor vor fi alocate printr-o hotărâre a Guvernului, după evaluarea pagubelor.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.