Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că au fost discuţii pentru finalizarea pachetului de legi ale educaţie pentru ca ele să poată intra în dezbaterea Parlamentului, odată cu începerea sesiunii parlamentare. Şeful Guvernului a adăugat că au fost pregătite şi proiectele din domeniul educaţiei care implică o serie de măsuri de modernizare a spitalelor din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În perioada următoare vom avea activităţi care vor viza pregătirea şi susţinerea proiectelor din Strategia pentru România Educată. Am discutat deja să finalizăm şi să agreem pachetul de legi ale educaţiei, urmând ca odată ce va începe noua sesiune parlamentară să avem asigurat pachetul de legi care va intra în dezbatere în Parlament”, a declarat Nicolae Ciucă, la începutul şedinţei de miercuri a Executivului.

El a mai spus că sunt stabilite şi proiectele şi măsurile care vor fi luate în domeniul sănătăţii care vizează modernizarea spitalelor din România.

„Avem stabilite proiectele şi măsurile pe domeniul sănătăţii care vizează modernizarea spitalelor din ţară. Sunt proiecte prin PNRR şi prin proiecte europene, bani care vor fi alocaţi prin fonduri de coeziune şi desigur măsurile curente deja luate la nivelul Ministerului Sănătăţii pentru a gestiona situaţia concretă la zi care ne afectează în momentul de faţă generată de această gripă. Am înţeles de la domnul ministru că sunt toate măsurile luate”, a completat Ciucă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.