Premierul Florin Cîţu a afirmat, luni, că va creşte capacitatea de vaccinare pentru a se ajunge la 100.000 de persoane vaccinate în fiecare zi. "(...) dacă acest calendar de livrare a vaccinurilor se păstrează vom putea vorbi de vaccinarea a 10 milioane de cetăţeni în luna august, în loc de luna septembrie", a susţinut el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"E o oboseală după un an de zile, (...) dar e novoie de încă un efort să trecem peste această perioadă. Am luat măsuri pentru a încetini gradul de răspândire a virusului şi pentru a ne permite să accelerăm campania de vaccinare", a declarat Florin Cîţu, luni, într-o conferinţă de presă.
 
El a spus că în aprilie România va avea în plus 4,5 milioane de doze de vaccin.
 
"Vom creşte capacitatea de a vaccina la 100.000 de persoane zilnic şi, faţă de planul iniţial, dacă acest calendar de livrare a vaccinurilor se păstrează vom putea vorbi de vaccinarea a 10 milioane de cetăţeni în luna august, în loc de luna septembrie. Dar totul depinde de noi, să putem şi să mergem să ne vaccinăm", a afirmat premierul.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.