Circulaţia rutieră pe Autostrada Soarelui, pe Autostrada A4 şi pe DN 41 şi DN 3 a fost închisă luni seară din cauza viscolului puternic. Rămân închise şi DN 41, DN 65A, DN 65E, DN 51 şi DN 5A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), tronsonul Cernavodă – Constanţa al autostrăzii A2 şi autostrada A4 Ovidiu – Agigea sunt închise din cauza vremii, în timp ce pe sectorul Bucureşti – Cernavodă traficul se desfăşoară dificil, în condiţii de iarnă, vizibilitatea fiind redusă din cauza viscolului.

Autostrada A2 fusese închisă de luni după-amiază pe sensul către Bucureşti din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate mai multe utilaje de deszăpezire.

De asemenea, Compania Naţională de Admnistrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule este blocată şi pe DN 41, între Olteniţa, judeţul Călăraşi şi Plopşoru, judeţul Giurgiu, km 0+300 – km 64+385.

Începând cu ora 19.00, se închide circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule şi pe DN 3, între Ostrov şi Murfatlar, km 129+000 – km 243+435, din cauza viscolului puternic care reduce vizibilitatea.

Potrivit CNAIR, pe DN 5B, între Giurgiu, judeţul Giurgiu şi Ghimpaţi, judeţul Dâmboviţa, km 3+200 – km 39+500, a fost impusă restricţie de tonaj pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. 

Compania Naţională de Admnistrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă, luni seară, că în intervalul 12.00-17.00 drumarii au intervenit cu 775 de autoutilaje şi s-au răspândit peste 1.475 de tone material antiderapant.

Compania le recomandă şoferilor să plece la drum doar în cazuri de strictă necesitate. Cele mai afectate judeţe de condiţiile meteorologice extreme din această perioadă sunt Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Constanţa, Tulcea şi municipiul Bucureşti.

Reprezentanţii CNAIR mai spun că drumarii intervin în permanenţă în toate zonele afectate, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.