Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, afirmă, miercuri seară, că a vrut să verifice pe Bulevardul Iuliu Maniu cum se prezintă lucrările făcute pe finalul mandatului de fosta administraţie şi s-a umplut de nervi. ”M-am umplut de nervi”, afirmă primarul, precizând că sunt ”lucrări proaste pe bani mulţi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În seară asta mi-am luat trotineta şi am mers pe Bd. Iuliu Maniu să văd cum se prezintă lucrările făcute pe finalul mandatului de fosta administraţie, lucrări deja recepţionate şi plătite. M-am umplut de nervi! Astfel de lucrări ar trebui să dureze 20-30 de ani sau mai mult. E jenant! E ruşinos, noi avem garanţie 2 ani pe ele şi va trebui să cerem deja reparaţii, în contul garanţiei. Vălurite, deja pline de crăpături, lucrări proaste pe bani mulţi”, acebook, Ciprian Ciucu.

Acesta afirmă că ”peste doi ani vor arăta la fel cum arată asfaltul pus de comunişti acum  40 de ani şi va trebui să le facen iar”.

”Urăsc risipa asta!! Sunt atâtea de făcut iar eu, în loc să merg înainte cu investiţii serioase trebui să repar lucrările proste, făcute în grabă su scumpe ale fostei administraţii”, a mai afirmat primarul.

Acesta precizează că ”nu e OK” nici faptul că trebuie să se autosesizeze, întrucât ”capacitatea de autosesizare a institutiilior din subordine este încă slabă”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.