Conducerea Primăriei Focşani anunţă redeschiderea cinematografelor, restaurantelor şi cafenelelor, după ce incidenţa cazurilor de Covid 19 a scăzut în ultimele 2 săptămâni sub 3 la mia de locuitori. Localurile vor funcţiona cu 30% din louri ocupate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Măsurile adoptate pentru combaterea răspândirii pandemiei de Covid-19 şi promovate intens în ultima vreme de către Primăria Municipiului şi-au făcut efectul, Focşaniul înregistrând în ultimele 2 săptămâni un număr de 2,34 cazuri confirmate la mia de locuitori. În aceste condiţii, pentru următoarele 14 zile, sunt deschise publicului activităţile din interiorul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, restaurantelor şi cafenelelor, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului. Aceleaşi măsuri sunt prevăzute şi pentru restaurantele şi cafenelele din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unităţi de cazare, precum şi pentru operatorii economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc", a transmis, marţi, primarul municipiului Focşani, Cristi Misăilă.
 
În judeţul Vrancea, marţi, au fost anunţate 52 de cazuri de Covid 19, iar de la debutul pandemiei s-au infectat cu noul virus 5.521 de persoane. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.