Cinci curse, trei Tarom şi două Blue Air, înregistrează întârzieri miercuri pe aeroportul Henri Coandă, potrivit informaţiilor afişate pe site-ul aeroportului, dar niciuna nu este anulată din cauza ninsorii şi a poleiului, potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cursa Tarom cu cea mai mare întârziere ar fi trebuit să decoleze de pe Henri Coandă la ora 8:00, cu destinaţia Iaşi. A doua cursă Tarom, cu destinaţia Munchen, trebuia să decoleze la ora 8:25, iar a treia de la ora 8:30 cu destinaţia Barcelona.

O cursă Blue Air trebuia să decoleze la ora 8:35 cu destinaţia Iaşi, iar alta la ora 09:05 cu destinaţia Stuttgart. Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a anunţat că nicio cursă nu este anulată, dar traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă.

”Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare de până la o oră, determinate de degivrarea aeronavelor”, se arată într-un comunicat al companiei.

CNAB a precizat că pistele, platformele şi căile de rulare ale aeronavelor sunt deschise şi operaţionale.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineaţă, atenţionări cod galben de polei pentru 12 judeţe şi Capitală, valabile până la ora 9.00.

Totodată, meteorologii au emis şi o avertizare cod galben pentru şase judeţe din nordul şi estul ţării, unde va ninge începând de miercuri după-amiază şi se va depune un strat de zăpadă de 10-20 de centimetri.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.