CFR anunţă, miercuri, degajare fum la locomotiva trenului Regio 4044 Baia Mare – Jibou, în zona Satlung pe Someş-Mireşu Mare. Compania precizează că siguranţa călătorilor nu a fost afectată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, 12 ianuarie 2022, la trenul Regio 4044 care circulă în relaţia Baia Mare – Jibou s-a produs o degajare de fum la locomotivă în zona Satlung pe Someş-Mireşu Mare. Conform procedurilor aferente unor asemenea situaţii a fost avizat serviciul 112, o echipă de intervenţie deplasându-se la faţa locului”, a anunţar, miercuri, CFR. 
 
Compania prcizează că siguranţa şi securitatea pasagerilor nu au fost afectate.
 
”Pentru deblocarea traficului şi continuarea călătoriei pasagerilor în condiţii de siguranţă, trenul va circula cu o altă locomotivă care va sosi de la Jibou. Cauzele care au generat degajarea de fum vor fi stabilite de comisia de cercetare”, a mai transmis compania. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.