CFR Călători anunţă, miercuri, că introduce o linie modernă pentru uniformele personalului care intră în contact cu pasagerii şi care va fi îmbrăcămintea zilnică de lucru. Personalul va purta noua ţinută începând de luni, 11 ianuarie 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pasagerii care vor călători cu trenurile CFR Călători vor fi întâmpinaţi de personalul nostru, cu un nou look. Vor purta noi uniforme, în culorile bleumarin, bleu şi vişiniu. Elementele vestimentare ale uniformei constau în: costum iarnă/vară pentru femei şi bărbaţi, cămăşi cu mânecă lungă/scurtă pentru femei/bărbaţi, pălărie femei/şapcă bărbaţi, eşarfă femei /cravată bărbaţi, haină impermeabilă cu mesadă detaşabilă pentru femei/bărbaţi, pantofi”, a transmis, miercuri, CFR Călători, printr-un comunicat de presă.

Sursa citată a rpecizat că ”noul design al uniformelor de lucru face parte din strategia de modernizare a CFR Călători şi de îmbunătăţire continuă a imaginii proprii”.

copmania a precizat că aproximativ 4.000 de angajaţi vor beneficia de uniformă de iarnă şi vară, fiind vorba despre persoanele care intră în relaţie directă cu publicul călător, precum: personalul de tren (şef de tren, conductor, însoţitor de vagon de dormit), casieri, personalul de la informaţii, şef tură comercial, instructor staţie, şef staţie, etc. 

”După foarte mulţi ani, CFR Călători reuşeşte să achiziţioneze noi uniforme pentru salariaţii în contact cu publicul călător.  Am avut în vedere ca acestea să asigure o imagine plăcută pentru cei care folosesc serviciile noastre, călătorii, dar şi un confort sporit pentru cei ce le poartă, ţinând seama de programul de lucru al colegilor noştri.  Consolidăm astfel doi dintre cei trei piloni pe care i-am adoptat la începutul anului, “Punem călătorul în centrul deciziilor nostre” şi “Condiţii mai bune pentru colegii noştrii”.  Despre al treilea obiectiv, trenurile, aţi primit constant informaţii de-a lungul acestui an, obiectivul 1000+ vagoane atins mai devreme cu 4 luni, programele de reparaţii locomotive şi sporire confort în automotoare. Continuăm!”, a declarat Dan M. Costescu, directorul general al CFR Călători.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.