Cei aproape 20.000 de protestatari de la Timişoara au pornit, în jurul orei 20.00, în marş spre cartiere din nordul municipiului cu intenţia de a scoate cât mai multă lume în stradă, însă inainte de această iniţiativă au ţinut un moment de reculegere pentru ”justiţia care a murit aseară”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul protestatarilor de la Timişoara, care s-au adunat, miercuri seară, în Piaţa Victoriei, se apropie de 20.000, iar în jurul orei 20.00, oamenii au pornit în marş prin cartierele din nordul oraşului, pe traseul strada Gheorghe Lazăr - Calea Torontalului - Piaţa Unirii - Piaţa Victoriei.

Pe traseu, oamenii strigă ”Nu staţi la ferestre, ieşiţi la proteste”, iar participanţii se aşteaptă ca şi mai multă lume să li se alăture.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Înainte de a pleca în marş pe străzile oraşului, timişorenii prezenţi la protest au ţinut un moment de reculegere pentru ”justiţia care a murit aseară”.

Oamenii au strigat şi lozinci împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea: "Cine nu sare, cine nu sare, ori e cu Dragnea, ori e prost de moare", "Mai am un singur dor, Dragnea scriitor", "Dragnea nu uita, aşteptăm şi cartea ta", "La puşcărie cu Dragnea, la puşcarie" şi altele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.