CEC Bank a lansat marţi Apple Pay, pentru plăţile mobile cu ajutorul telefonului şi al ceasurilor Apple Watch, aplicaţia fiind compatibilă cu modelele iPhone SE, iPhone 6 sau modelele mai noi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Securitatea şi confidenţialitatea sunt la baza Apple Pay. Atunci când clienţii folosesc un card de debit sau de credit cu Apple Pay, datele cardului nu sunt stocate pe dispozitivul folosit, nici pe serverele Apple. În schimb, un număr unic criptat este asociat şi salvat într-un format criptat pe dispozitiv într-un cip securizat şi certificat (Secure Element)”, a informat banca într-un comunicat.

Utilizarea Apple Pay este gratuită, atât în ţară, cât şi în străinătate, iar plăţile cu cardul, prin telefonul mobil sau Apple Watch sunt realizate fără taxe sau comisioane.

Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent peste 2 milioane de clienţi, cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi active de 29,3 miliarde lei, la sfârşitul anului 2018.

Statul român, prin Ministerul Finanţelor Publice, este unicul acţionar al CEC Bank, iar în luna noiembrie a acestui an (a.c. 2019), în urma acordului Comisiei Europene, capitalul băncii a fost majorat cu 940 milioane lei.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.