Cea de-a zecea ediţie a Maratonului Internaţional Sibiu, eveniment filantropic, va avea loc în 2 octombrie, fiind deschise, începând de marţi, înscrierile pentru alergători şi susţinătorii acestora. Participanţii vor alerga pentru 34 de proiecte, selectate de către organizatori, care vor primi donaţii din partea susţinătorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În 2 octombrie, ne vedem la cea de-a zecea ediţie a Maratonului, o ediţie aniversară în context ceva mai provocator şi în formulă puţin atipică, dar alături de lume bună şi pe traseele dragi cu care eram obişnuiţi altă dată. Iar a doua zi, în data de 3, ne dăm întâlnire la Cursele Copiilor – tot în condiţii de siguranţă şi cu cererea de ploaie tradiţională făcută. Pe cei care nu pot ajunge la evenimentul public, indiferent de motiv, îi aşteptăm cu la fel de mult drag la Aleargă Oriunde, până în data de 1 noiembrie. Şi tot până atunci încurajăm susţinătorii să sprijine alergătorii preferaţi şi cauzele”, au transmis, marţi, organizatorii Maratonului Internaţional Sibiu.

Evenimentul filantropic îşi propune să susţină 34 de cauze selectate de către organizatori.

”Din cele 35 de aplicaţii primite, 34 de proiecte au convins juriul că merg mai departe – unele sunt propuse de organizaţii care au participat şi la alte ediţii, dar ne bucurăm mult să avem alături şi echipe noi, cărora le urăm bun venit şi mult spor. Găsiţi lista completă aici: https://maratonsibiu.ro/cauze-2021-19255”, au mai transmis organizatorii.

Maratonului Internaţional Sibiu este cel mai mare eveniment de alergare filantropic din România.

Competiţia are cursă de maraton – 42 de kilometri, semimaraton – 21 de kilometri, cros pe diferite distanţe, dar şi ştafetă şi curse ale copiilor.

Participanţii şi-au ales un proiect pentru care aleargă, iar cei care susţin alergătorii donează diferite sume de bani.  Fondurile strânse merg către cele 34 de proiecte înscrise în competiţie. 

 Startul se va da din Piaţa Mare, iar traseul traversează centrul oraşului, bulevardele centrale, ajunge în parcul Sub Arini şi Complexul Naţional Muzeal Astra. Cursa de maraton (42 kilometri) va ajunge până în satele Răşinari şi Poplaca.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.