Halele Centrale, cea mai mare piaţă care funcţionează într-un spaţiu închis în municipiul Ploieşti, au fost închise temporar după ce un amplu control al comisarilor de la Protecţia Consumatorului a constatat numeroase nereguli privind, printre altele, igiena spaţiilor. Clădirea estre administrată de o societate comercială al cărei acţionar este Consiliul Local Ploieşti, directorul firmei precizând că, prin contract, comercianţii îşi asumă efectuarea lucrărilor de curăţenie şi igienizare a spaţiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Imobilul Halele Centrale Ploieşti - una dintre clădirile emblematice ale oraşului, în care funcţionează zeci de agenţi comerciali – a fost închis, în urma unui control făcut, joi, de ANPC, care a constatat nereguli în zona de lactate şi peşte. Clădirea este administrată de societatea comercială Hale şi Pieţe SA, al cărei acţionar este Consiliul Local Ploieşti.
 
Directorul SC Hale şi Pieţe SA, Răzvan Lungu, a declarat că a fost întreruptă activitatea comercianţilor şi din celelalte zone ale imobilului, pentru realizarea de lucrări de igienizare a tuturor spaţiilor, inclusiv a celor comune.
 
Răzvan Lungu a precizat că lucrările au început deja, iar vineri conducerea firmei va solicita redeschiderea spaţiilor comerciale din afara zonei de lactate şi peşte.
 
”Potrivit contractelor de închiriere, chiriaşii au obligaţia efectuării curăţeniei şi igienizării spaţiilor închiriate asumându-şi eventualele sancţiuni în caz de nerespectare a acestor obligaţii”, a arătat  directorul Hale şi Pieţe SA.
 
În luna aprilie a acestui an, clădirea Halelor Centrale a fost afectată de un incendiu. 
 
Pe lângă piaţa de alimente care funcţionează în interior, în exteriorul halei funcţionează şi o piaţă de legume şi fructe, în aer liber, care este în continuare deschisă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.